Pályázatok
Pályázatok
Rendezvények 2019.
Rendezvények 2019.
Máriaújfalu - Szennyvíz projekt
Máriaújfalu - Szennyvíz projekt
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Szerelmesek Fesztiválja
Szerelmesek Fesztiválja
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Kaland és Játék
Kaland és Játék
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Szentgotthárd lap
IX. évfolyam 5. szám
Hírek

A Móra Ferenc Városi Könyvtár és Múzeum pályázatot hirdet rövid könyvismertető videók készítésére

A Móra Ferenc Városi Könyvtár és Múzeum pályázatot hirdet rövid könyvismertető videók készítésére
2019. február 27. szerda, 11:23

Az intézmény szeretné bevonni a könyvtár látogatóit könyvajánlók készítésébe. Kizárólag olyan magyar nyelven írt művekről várnak audiovizuális ismertetőket, amelyek a szentgotthárdi Móra Ferenc Városi Könyvtár állományában megtalálhatóak. Ezek lehetnek gyermekek vagy felnőttek számára írt szépirodalmi, esetleg ismeretterjesztő művek.

A pályamunkák nem lehetnek 3 percnél rövidebbek és 5 percnél hosszabbak, formátumuk mp4-es H.264-es kódolással, legalább 1280×720-as vagy ennél jobb (Full HD) felbontással. Filmkészítéskor bármilyen szoftveres vagy rendezői trükközés megengedett, és a felhasznált technika sincs korlátozva. A mobiltelefonnal rögzített videókat éppen olyan örömmel fogadjuk, mint a profi kamerával készülteket. A pályázóknak maguknak kell gondoskodniuk arról, hogy az elkészült műveiket miként juttatják el a palyazat@mfvk.hu postafiókba (lehet pl. toldacuccot-hoz hasonló fájlmegosztók segítségével), esetleg személyesen is behozhatják pendrive-on vagy egyéb külső adathordozón a Móra Könyvtárba (az adathordozót természetesen azonnal visszakapják). A pályázathoz aláírt adatlapot is szíveskedjen eljuttatni postán vagy személyesen, az űrlapot le lehet tölteni a www.mfvk.hu oldalról.

A díjazásnál a zsűri az alapötlet eredetiségét, a megvalósítás szellemességét, kidolgozottságát értékeli. A pályázaton korhatárra való tekintet nélkül bárki részt vehet. A pályázat résztvevői felelősséget vállalnak az általuk használt kép- és hanganyagok jogtisztaságáért, viselve az esetleges jogsértések következtében keletkező vitás helyzetek következményeit.

A pályázat résztvevői hozzájárulnak munkájuk közzétételéhez a Móra Ferenc Városi Könyvtár és Múzeum (www.mfvk.hu) oldalán, és/vagy a könyvtár YouTube csatornáján.

A Móra Ferenc Városi Könyvtár és Múzeum fenntartja magának a jogot, hogy a beérkezett pályaműveket a pályázatra utaló szöveggel (címmel) és mfvk.hu logóval kiegészíthesse.

A már beküldött és közzétett videók nem vonhatók vissza.

A pályázat elbírálása és értékelése három részből tevődik össze:

- közönségszvazatokból: a YouTube látogatottság és az ott kapott lájkok függvénye (a korábban érkező munkák tehát nagyobb eséllyel lehetnek nyertesek, mint azok, amelyek az utolsó pillanatban érkeznek be).

- könyvtárosok szavazataiból: a beküldött műveket az előadott szöveg tartalma és az előadás módja alapján 1-10 ponttal értékelik.

- a városi TV munkatársai szavazataiból: a szerkesztett videó minőségét, kreativitását, kivitelezését 1-10 ponttal értékelik.

A díjazási minimum 100 megtekintés illetve 10 lájk a YouTube-on. Abban az esetben, ha ezt a szintet egyik pályamű sem éri el, a díjat nem osztjuk ki.

A legtöbb összesített pontszámot összegyűjtött pályamunka díja: Lenovo 10 X103F tablet (értéke mintegy hatvanezer forint).

A díjat az ixion 2000 Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz és a Virtuart Kreatív Stúdió Kft. ajánlotta fel.

A pályázat beadása folyamatos, legkésőbbi határideje: 2019. június 7. Ünnepélyes eredményhirdetés: 2019. június 12. Bővebb információ: palyazat@mfvk.hu

Forrás: Móra Ferenc Városi Könyvtár és Múzeum
Képek
Eseménynaptár
2014. november
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Facebook
hirdetés
Gotthard Therme Hotel & Conference****St. Gotthard Spa & Wellness Hotel LipaAndante Restaurant
hirdetés