Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Szerelmesek Fesztiválja
Szerelmesek Fesztiválja
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Kaland és Játék
Kaland és Játék
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Szentgotthárd lap
X. évfolyam 9. szám
Hírek

Egy hét múlva startol a Szerelmesek Fesztiválja!

Egy hét múlva startol a Szerelmesek Fesztiválja!
2019. június 12. szerda, 17:21

A Szerelmesek Fesztiválját 2015-ben rendezte meg első ízben a város, azóta számos népszerű produkciót láthattak és hallhattak a szentgotthárdiak és az ide látogatók. Idén is színes programkínálattal várják a szervezők a szerelmeseket és nem szerelmeseket egyaránt.

Június 19-én, szerdán a Kaposvári Roxínház Anconai szerelmesek című előadásával indul az idei fesztivál. Másnap a Csákányi László Filmszínház egy különleges mozis programot kínál az érdeklődőknek, péntektől pedig egymást követik a jobbnál jobb előadások, programelemek. Fotókiállítás, mozifilmek, Hrabovszky-Orth Katinka és Labritz András sanzon estje, a Valami csaj(ok) című darab Pokorny Lia és Őze Áron előadásában, Fortissimo elektroswing koncert, Reinas del Ritmo Conga Show és retro disco is várja majd a fesztiválozókat aznap.

Június 22-én, szombaton a Thália Tanoda Mandarin c. előadása egy nem mindennapi élményt kínál a színházkedvelőknek, hiszen egy különleges, mozgásszínházi előadást láthatnak azok, akik jegyet váltanak a darabra. Este a várkerti szabadtéri színpadon a Pa-dö-dö és a Soulwave koncertje szórakoztatja majd a közönséget, majd pedig az Albatrosz zenekar utcabálja zárja le a szombati programot.

Vasárnap a népszerű íróval, Lakatos Leventével találkozhatnak azok, akik ellátogatnak a Színház aulájába a délután folyamán. Természetesen a gyermekek sem maradhatnak ki a jóból, nekik a Kakaó zenekar koncertjével kedveskednek a szervezők a várkerti szabadtéri színpadon. Késő délután a Széchenyi István Általános Iskola sportcsarnokában Vujity Tvrtko - Túl minden határon c. előadását hallgathatják meg az érdeklődők, este pedig a Várkertben a Zenevonat koncertjére várják az LGT rajongókat, hiszen Veres Mónika (Nika), Heincz Gábor (Biga) és az Abrakazabra zenekar mellett Solti János és Karácsony János is színpadra lép örökzöld LGT slágerekkel.

A hétvége folyamán mozifilmek, gyermekprogramok – ugrálóvár és játszóház –, valamint széles ital- és ételkínálat várja a Várkertben a Szerelmesek Fesztiváljára ellátogatókat.

A fesztivál több programeleme ingyenes, a belépőjegyes előadásokról, a jegyárakról és a fesztivállal kapcsolatos minden hasznos információról a www.szerelmesekfesztivalja.hu oldalon, valamint a Pannon Kapu Kulturális Egyesület irodájában tájékozódhatnak.

Forrás: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal
Eseménynaptár
2014. november
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Facebook
hirdetés
Gotthard Therme Hotel & Conference****Andante RestaurantHotel LipaSt. Gotthard Spa & Wellness
hirdetés