Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Szentgotthárd lap
XIV. évfolyam 2. szám
Hírek

GYERMEKFELÜGYELETI LEHETŐSÉG AZ ÓVODÁKBAN ÉS AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁKBAN

GYERMEKFELÜGYELETI LEHETŐSÉG AZ ÓVODÁKBAN ÉS AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁKBAN
2021. március 07. vasárnap, 09:44

A védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekek felügyeletről szóló 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelet alapján mégis lesz lehetőség 2021. március 8-tól a gyermekek, tanulók napközbeni felügyeletére.

 

Az óvodában és az iskolában - az elrendelt rendkívüli szünet, illetve az általános iskolákban bevezetett tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt - a szülő, törvényes képviselő kérelmére az intézmények gondoskodnak a gyermekek, tanulók napközbeni felügyeletének megszervezéséről.

Tekintettel arra, hogy a járvány az oktatási-nevelési intézményekben is terjed, a gyermekfelügyelet kizárólag a legszükségesebb esetben és csak munkavégzés esetén vehető igénybe. Akinek a munkája semmiképpen nem teszi lehetővé, hogy felügyelje gyermekét, és erre más családtagot sem tud megkérni, továbbra is beviheti őt az óvodába és az iskolába, azonban ezt előzetesen az adott intézményben jelezni kell, ahol erre természetesen már készülnek is. Azok, akik már a holnapi, azaz a 2021. március 8-i napon is igénybe szeretnék venni a felügyeletet, az előzetes jelzést haladéktalanul tegyék meg. 

Az étkeztetés a rendkívüli szüneten lévő gyermekek, tanulók számára elviteles rendszerben (saját éthordóval) lesz elérhető. Az étkezési igényt legkésőbb az étkezést megelőző nap 10.00 óráig kell jelezni a 94/553-046-os telefonszámon, ez alól kivételt képez a Játékvár Óvoda, ahol a megszokott elérhetőségeken kell a jelzést megtenni. A közétkeztetés a fenti időszakban nem jár automatikusan, aki igénybe szeretné venni, mindenképpen jelezze azt. Az étkezés átvételére a Széchényi iskola konyháján 11.00 és 14.00 óra között lesz lehetőség. A hétfői napon korlátozott mennyiségben biztosítunk ebédet annak érdekében, hogy aki esetleg nem tudja megoldani az otthoni étkezést, legyen lehetősége erre.

Forrás: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal
Eseménynaptár
2014. november
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Facebook
hirdetés
St. Gotthard Spa & Wellness Andante RestaurantHotel Lipa
hirdetés