Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Szentgotthárd lap
XIV. évfolyam 3. szám
Hírek

Kovács Gábor Antal főtörzszászlós lett az év rendőre Szentgotthárdon

Kovács Gábor Antal főtörzszászlós lett az év rendőre Szentgotthárdon
2020. november 30. hétfő, 15:19

A járványhelyzet miatt meghiúsult idén az "Év Szentgotthárdi Rendőre" cím ünnepélyes, nyilvános átadása, így ma délután szűk körben kapta meg az oklevelet és a dísztőrt a kitüntetett Huszár Gábor polgármestertől. Az átadáson részt vett Varga Ferenc r.alezredes, a Szentgotthárdi Rendőrőrs őrsparancsnoka és Horváth Tibor, a Szentgotthárd Közbiztonságáért Közalapítvány kuratóriumi elnöke. 

 

Kovács Gábor Antal rendőr főtörzszászlós több mint 10 éve, a határőrség integrációja óta teljesít szolgálatot a Szentgotthárdi Rendőrőrsön, jelenleg mint Szentgotthárd, Alsószölnök, Felsőszölnök és Szakonyfalu körzeti megbízottja, aki a Körmendi Rendőrkapitányságon foglalkoztatott körzeti megbízotti állomány egyik legeredményesebb tagja.

Korábban határőrként is a jelenlegi területén teljesített szolgálatot, így az ott élőkkel töltött több évtized alatt kiváló kapcsolatokat alakított ki, elfogadták, megbíznak benne.

Kovács Gábor Antal rendőr főtörzszászlós szorgalmával, pontosságával a rá vonatkozó jogszabályok betartásában és az állampolgárokra vonatkozó jogszabályok betartatásában az Őrs állománya elé példaképül állított kolléga. Intézkedései jog- és szakszerűek.     

Társszervek, civil szerveződések, önkormányzatok vonatkozásában a rá vonatkozó körzeti megbízotti szabályzatban leírt kapcsolattartási kötelezettsége példaértékű. A környéken élő szlovén nemzetiséggel való még hatékonyabb kapcsolattartás érdekében közreműködésének köszönhetően indult újra a szomszédos Szlovén Rendőrőrs állományával a közös járőrszolgálat.

A hozzá tartozó településeken hatékony bűnmegelőzési munkájának köszönhetően évek óta nem történt számottevő bűncselekmény, illetve több Szentgotthárdon elkövetett bűncselekmény elkövetőjének felderítésébe végzett eredményes munkát. 

Gratulálunk az elismeréshez, további jó munkát kívánunk! 

 

Forrás: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal
Képek
Eseménynaptár
2014. november
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Facebook
hirdetés
St. Gotthard Spa & Wellness Andante RestaurantHotel Lipa
hirdetés