Koronavírus-járvánnyal kapcsolatos helyi információk
Koronavírus-járvánnyal kapcsolatos helyi információk
Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Szerelmesek Fesztiválja
Szerelmesek Fesztiválja
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Kaland és Játék
Kaland és Játék
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Szentgotthárd lap
X. évfolyam 8. évfolyam
Hírek

Májusi sporthírek

Májusi sporthírek
2019. június 13. csütörtök, 08:17

Beszámoló a májusban történt sporteseményekről, a havi anyagban atlétika, labdarúgás, teke olvasható.

Atlétika Diákolimpia Országos Döntő

A Széchenyi István Általános Iskola 3 diákja kimagasló eredményt ért el a Diákolimpián atlétika sportágban.
Mihályfi Dóra 7. b osztályos tanuló a megyei döntő első helyezettjeként jutott a magasugrás országos döntőjébe, ahol 3. helyezést szerzett.
Németh Marcell 7. b osztályos tanuló az országos szintet elérve jutott tovább, ahol eredményesen szerepelt. Felkészítőjük: Hegyi József
Horváth Dávid 8. c osztályos tanuló a megyei döntőből első helyezettként jutott a távolugrás országos döntőjébe, ahol 15. helyezést ért el. Felkészítője: Pappné Restás Csilla

Készítette: Széchenyi iskola


Egyéni ifjúsági és serdülő tekebajnokság

Ismét remek eredményeket értek el a szentgotthárdi ifjú tekések az országos versenyen. Az idei döntő helyszínéül az FTC Népligeti csarnoka szolgált, ahol igazolt fiúk és lányok mellett a nem igazolt fiúk és lányok is rajthoz álltak, ifjúsági és serdülő kategóriában. Az ifjúsági kategóriában 120, míg a serdülők 90 vegyes gurítást teljesítettek. Az ifjúsági fiúk versenyét Cserpnyák Martin nyerte (599 fával). Az igazolt lányoknál László Kata 555 fával a második helyen végzett a kilenc indulót felvonultató mezőnyben.

Készítette: gá

 


Sikeres szezont zártak a szentgotthárdi labdarúgók


Lezárult az idei szezon a szentgotthárdi labdarúgók számára is. A felnőtt csapat az utóbbi évek legjobb eredményét elérve a 4. helyen zárta a Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságot. Heiter László tanítványai a 30. forduló során 17 győzelmet 4 döntetlent és 9 vereséget szereztek a bajnokság során, a csapat legjobb góllövője Nagy Ottó volt 15 találattal.
A Papp Zoltán, Csicsai Ferenc által vezetett ifjúsági csapat a tavalyi évben egy hajszállal maradt le a dobogó legfelső fokáról. Az idei bajnoki évadban azonban sikerült az előző szezon szép eredményt is túlszárnyalni és végig magabiztos teljesítménnyel, 25 győzelemmel, 2 döntetlennel és 1 vereséggel zárták a szezont (ők csak 28 fordulót játszottak) a bajnokság 1. helyén, a bajnokság 2. legjobb góllövője Vadász Raul volt 45 találattal. A csapat tagjai: Szabó Bálint, Kovács Kristóf, Könye Ádám, Tulok Mátyás Ferenc, Korpics Bálint, Falb Szabolcs, Mukics Bálint, Pencz Roland, Fehér Márk, Papp Viktor Levente, Majczán Kevin Dávid, Vadász Raul Attila, Németh Bálint, Kovács Márton, Soós Bence Imre, Horváth Ábel, Sulics Ákos, Sulics Bálint, Nyári Benjámin Zoltán, Laczó Benjámin, Németh Lévi, Pável Lóránd Tamás, Horváth Dominik Péter, Szivós Martin, Akl István Szebasztián, Kostyál Botond, Kovács Dániel, Varju Csongor Péter.
Az utánpótlás csapatok is folytatták a remek szereplést saját bajnokságaikban, az U16-os csapat 1 ponttal lemaradva a dobogóról a 4. helyen zárta a szezont, a 18 forduló során 13 győzelmet és 5 vereséget szereztek Virág Gábor és Pukhely Zoltán fiai. Az U14-es bajnokságban Vinkó Tamás tanítványai az ifjúsági csapathoz hasonlóan megnyerték saját bajnokságukat. Csapattagok: Bauer Dániel, Pável Benedek, Molnár Balázs, Kovács Arno, Csörnyi Márk, Vaspöri Dániel, Lőrincz Áron, Nagy Donát, Mesics - Leiner Félix, Uram Zsombor, Horváth Máté, Horváth Bálint, Böjte Miklós Alex, Szukics Donát, Horváth Noel, Gaál Áron, Horváth Róbert, Rózsa Dániel, Kolozsvári Ákos, Vágner Botond Marcell, Lakner Kristóf.

Készítette: gá

 

Szerző: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal
Forrás: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal
Eseménynaptár
2014. november
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Facebook
hirdetés
Gotthard Therme Hotel & Conference****Andante RestaurantHotel LipaSt. Gotthard Spa & Wellness
hirdetés