Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Szentgotthárd lap
XIV. évfolyam 3. szám
Hírek

Pályázat a bölcsőde bővítésére és fejlesztésére

Pályázat a bölcsőde bővítésére és fejlesztésére
2019. szeptember 23. hétfő, 09:10

Mind a tulajdonos Önkormányzat, mind a fenntartó Társulás támogatta a „Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése” című, TOP.1.4.1-19 kódszámú pályázati felhívásra előkészített pályázat benyújtását.

A projekt a SZEOB Tótágas Bölcsődéjében új férőhelyek kialakítását célozza meg: az új csoportszobát a most tornaszobaként használt csoportszobában tervezik létrehozni, ehhez teljesen felújítanák és berendeznék ezt a helyiséget. Az új tornaszoba kialakítása hozzáépítéssel történne, az épület nyugati irányú, az eddigi szerkezetet követő bővítésével. A kb. 72 m2-es bővítményben tornaszoba, játéktároló, sószoba, takarítószer tároló kapna helyet, meglévő helyiség átalakításával pedig gyermekmosdó is létrejönne ugyanitt. Mindezeken túl babakocsi és gyermek kerékpár tároló, a játszóudvari bejáratnál gyermek WC és kézmosó, illetve egy baba-mama szoba kialakítása is megtörténne, illetve árnyékolókat is szerelnének a csoportszobák ablakaira. A tűzjelző rendszer kiépítésén és a játszóudvar fejlesztésén, csapadékvíz-elvezetésén túl egészen a főbejáratig térkövezés történhet majd. A meglévő gépkocsi parkolóhelyek bővítése is szerepel a projektben: 14 db új férőhellyel terveznek a főbejárati kapun belül. A parkolótér kettős lehatárolásával biztosítható (kapu és sorompó között), hogy ezek az új helyek az általános városi személygépkocsi parkoló rendszertől elkülöníthetők legyenek és kizárólag az intézmény forgalmát szolgálják majd a reggeli és délutáni órákban.

Az így összeálló fejlesztés – pozitív elbírálás esetén – mindösszesen több mint 153,5 millió forint költségvetéssel valósulhat meg.

A projekttel kapcsolatban további információt nyújt: 

Kozó-Németh Eszter pályázati ügyintéző (+36-94-553-073 | palyazat2@szentgotthard.hu)

Forrás: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal
Eseménynaptár
2014. november
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Facebook
hirdetés
St. Gotthard Spa & Wellness Andante RestaurantHotel Lipa
hirdetés