Pályázatok
Pályázatok
Rendezvények 2019.
Rendezvények 2019.
Máriaújfalu - Szennyvíz projekt
Máriaújfalu - Szennyvíz projekt
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Szerelmesek Fesztiválja
Szerelmesek Fesztiválja
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Kaland és Játék
Kaland és Játék
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Szentgotthárd lap
IX. évfolyam 8. szám
Kiemelt hírek

Beszámolunk a 2016. év végi sporteseményekről

Beszámolunk a 2016. év végi sporteseményekről
2017. január 09. hétfő, 09:21

Szentgotthárd sportéletében mozgalmasnak bizonyultak 2016. utolsó hetei. A Nyílt és Amatőr Asztalitenisz Bajnokságról, kézilabdás elismerésekről, valamint a Perfect Change Alpokalja Kupa Kispályás Labdarúgó Tornáról olvashatnak. 

Szentgotthárd Város 2016. évi Nyílt és Amatőr Asztalitenisz Bajnoksága

Immár hagyománynak számít a téli szünet alatt megrendezett asztalitenisz bajnokság városunkban. A helyi asztalitenisz szakosztály harmadik alkalommal írta ki a versenyt a lelkes amatőr versenyzők számára, amelyre 56 nevezés érkezett. A küzdelmek a megszokott helyszínen a III. Béla iskola tornacsarnokában zajlottak. A verseny legfontosabb célja a sportág népszerűsítése volt. A megjelent versenyzőket Huszár Gábor polgármester köszöntötte, aki polgármesteri keretéből valamint egy vállalkozó felajánlásából közösen 100.000 Ft összeget adott át az asztaliteniszezők számára.
Kategóriák győztesei:
Senior, páros (100 év fölötti összéletkor, nyilt) Varga Elemér-Takács László (Bük-Haladás)
Hölgyek, egyéni (amatőr) Pap Károly Tiborné (SZVSE)
Gyermek, egyéni (14 alatti, amatőr) Farkas Tamás (SZVSE)
Gyermek, páros (30 év alatti összéletkor, amatőr) Szánthó Barnabás-Zakics Richárd (Kemestaródfa- Gasztony)
Ifjúsági, egyéni (18 év alatti, amatőr) Molnár Péter Kőszegi SE
Felnőtt, egyéni (60 év alatti, amatőr) Ifj. Mohácsi László (Düsseldorf)
Senior, egyéni (60 év fölötti, amatőr) Torma Géza (SZVSE)
Felnőtt, páros (100 év alatti összéletkor, nyílt) Zakics Sándor-Szántho Ákos (Kemestaródfa- Gasztony)
Senior, páros (100 év fölötti összéletkor, nyilt) Varga Elemér-Takács László (Bük-Haladás)
Felnőtt, egyéni (nyilt) Zakics Sándor (Kemestaródfa- Gasztony)

Kézilabdás elismerések

2016-ban 70. évfordulóját ünnepelte a Vas Megyei Kézilabda Szövetség, amely ünnepi díjátadót tartott december 16-án Bükön. Az elismeréseket Farkas Ágnes, a vasi kézilabda szövetség elnöke valamint Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke adták át, a díjazottak mellett városunkat Labritz Béla alpolgármester képviselte. A kézilabdában végzett önzetlen munkájáért elismerésben részesült: Németh Sándor, Kocsis György, Merkl Katalin, Soltész Róbert, Ernst József, egyedi emléktárgy jutalomban részesült: Mákos Csaba és Kozma Gábor.

Perfect Change Alpokalja Kupa Kispályás Labdarúgó Torna

Lezárult a torna alapszakasza, ezzel kialakult a legjobb 16 mezőnye, a kiesett csapatok pedig a Librecz Károly Emléktornán mérkőznek meg a lehető legjobb pozíciókért. Az első szakaszt követően a tavalyi bajnok Looney Tunes és az Autó Egyed Bt. csapata áll 100 %-os mérleggel ezzel természetesen élen zártak csoportjukban, a további két csoportban a Hodos-Kava Bar Marjanca valamint a Mámor Club3 csapatai zártak az élen. A felsőházban ismét négy csoportban mérkőznek meg egymással a csapatok, ahol az első két helyezettek az Alpokalja Kupa küzdelmeiben folytatják, míg a csoportok 3-4-jei a tavaly alapított Sport36 Kupáért küzdenek. Az elődöntőket február 4-én, míg a döntőket február 11-én rendezik.
Felsőház: E csoport: Loony Tunes, Tipp Topp, Reflector Sc, Rézi-Sporting Libacomb, F csoport: Mámor Club3, Tabak 1 Pado-Sokk, Tabak1-Szunderland, Düfa, G csoport: Autó Egyed Bt, Vadkörte-Joker Panzió, Blazsi Koccintó Szeszpanyol, In-Team, H csoport: Hodos-Kava Bar Marjanca, Csatorna Patkányok, Domino Kijev, Triglav-Orfalu. Librecz Károly Emléktorna csapatai: Gotham City, Gösser Söröző Vasalja, Csöri, Torpedó, Dr. Szittyó.
A szervezők az idei évben sem feledkeztek el az öregfiúkról illetve a hölgyekről. Az öregfiúk torna január 28-án lesz, ahol az előzetes jelzések alapján 12 csapatot várnak a szervezők, míg a hölgyek február 4-én mérkőznek meg egymással.

Tekepálya bérlés

Teljesen megújult környezetben várja a tekézni vágyókat a Városi Sporttelep Tekepályája. A pálya bérléséhez előzetes egyeztetés szükséges: Tróbert József: +36 30 4960362, bérleti díj: 2000 Ft / óra / sáv. Igény szerint büfé is biztosított! Az üzemeltető Szentgotthárdi VSE, várja minden tekézni vágyó régi és új vendéget!

 

 

Forrás: Szentgotthárd Város Önkormányzata
Képek