Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Szentgotthárd lap
XIII. évfolyam 5. szám
Egyéb hírek

Ebösszeírási felhívás

Ebösszeírási felhívás
2019. június 12. szerda, 15:36

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ebtartókat, hogy az állatok védelméről és kíméletéről szóló törvény értelmében a tartás helye szerint illetékes települési önkormányzat háromévente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez. Az ebösszeírás alapján az önkormányzat helyi elektronikus nyilvántartást vezet.

Településünkön az ebek összeírása 2019. június 15. és 2019. augusztus 31. között történik, az ebtartók adatszolgáltatása alapján. A törvény értelmében az adatszolgáltatás kötelező. Aki a kötelező adatszolgáltatásnak nem tesz eleget, vagy azt nem a jogszabályban előírtaknak megfelelően teljesíti, a törvény és az állatvédelmi bírságról szóló 244/1998. (XII. 31.) Korm. rendelet alapján állatvédelmi bírságot köteles fizetni, melynek összege 30.000,- Ft. Az adatlap letölthető a www.hivatal.szentgotthard.hu weboldalon a „Hirdetmények” menüponton belül a „Hatósági és Koordinációs ügyekhez kapcsolódó hirdetmények” között, valamint papír alapon a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatalban is beszerezhető (a portaablakban illetve az I. emelet 4. számú irodában Törő Lászlónál).

Kérjük, hogy az adatlapot ebenként külön-külön példányban az ebösszeírás időszakában, aláírva juttassák vissza:

- személyesen a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatalba (Széll Kálmán tér 11., I. emelet, 4. ajtó),

- levélben a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal címére (9970 Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 11.), vagy - elektronikus úton az anyakonyv@szentgotthard.hu e-mail címre vagy a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal hivatali tárhelyére („hivatali kapu”-jára).

Az adatlap hiánytalan és pontos kitöltése érdekében szükség esetén kérjék állatorvos segítségét!

 

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Forrás: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal