Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Szerelmesek Fesztiválja
Szerelmesek Fesztiválja
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Kaland és Játék
Kaland és Játék
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Szentgotthárd lap
XI. évfolyam 6. szám
Egyéb hírek

Felhívás civil szervezetek részére!

Felhívás civil szervezetek részére!
2016. március 11. péntek, 09:59

A Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal felhívást tesz közzé civil szervezetek részére Szentgotthárd város alábbiakban részletezett bevezető útjai környezetében az elszórt hulladék legalább évi 3 (három) alkalommal történő összegyűjtésére.

Az érintett bevezető útszakaszok:

1.      Szentgotthárd, Kethelyi út végétől Magyarlak közigazgatási határig (40,- eFt/év);

2.      Szentgotthárd-Máriaújfalu , Máriaújfalui út Hársas-tó felöli végétől  Farkasfa irányába (közigazgatási határig), illetve Apátistvánfalva irányába (közigazgatási határig), (60 eFt/év);

3.      Szentgotthárd, Árpád út végétől Apátistvánfalva irányába a város közigazgatási határáig, illetve a Zsidahegyi bekötőúton (50,- eFt/év);

4.      Szentgotthárd,  Rábafüzesi bekötő úton a jelzőlámpás kereszteződéstől a  vasúti átjáróig (a rábafüzesi kerékpárút környezetét is beleértve) (30 eFt/év)

5.      Szentgotthárd Mogersdorfi út környezetében a Hunyadi úti temetőtől a határig (a kerékpárút környezetét is  beleértve) (20,- eFt/év).

Az önkormányzat a civil szervezet által vállalt útszakaszok hosszának és szennyezettségének arányában fentiekben leírt anyagi támogatást bíztosítja, illetve biztosítja a hulladékgyűjtő-zsákokat és az összegyűjtött, előre legyeztetett gyűjtőpontokon elhelyezett zsákokban lévő hulladék elszállítását.

A civil szervezetek feladata a megállapodásban rögzített utak környezetében (útpadka, árok, zöldterület, utak melletti „beállókban”) az elszórt szeméthulladék összegyűjtése évi legalább három alkalommal: első alkalommal 2016. március 26-ig, második alkalommal a közutak mentén végzett első kaszálásokat  követően (előreláthatólag június hónapban), harmadik alkalommal legkésőbb 2016. október 15-ig. A munkavégzés során a megbízott szervezet teljes felelősséggel tartozik a munkabiztonsági szabályok, egyéb rendszabályok és előírások betartásáért (védőfelszerelések (pl.: védőkesztyű), láthatósági mellény stb.).

Kérjük, hogy amennyiben a fent leírtak alapján vállalják a város bevezető útjai mentén az elszórt hulladék összegyűjtését, akkor legkésőbb 2016. március 17-ig jelezzék ezt a feketetamas@szentgotthard.hu, vagy az andras@szentgotthard.hu e-mail címekre a civil szervezetük nevének, a kapcsolattartó nevének, elérhetőségének megadásával és a vállalt útszakasz(ok) megjelölésével.

Együttműködésüket előre is köszönjük !

Tegyünk együtt városunk tisztább és egészséges környezet érdekében !

 

 

Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal

Forrás: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal