Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Szentgotthárd lap
XIV. évfolyam 4. szám
Egyéb hírek

LOMTALANÍTÁS

LOMTALANÍTÁS
2017. április 19. szerda, 09:01

Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal értesíti a lakosságot és az intézményeket, hogy a Müllex Közszolgáltató Nonprofit Kft. közreműködésével lomtalanítási akciót szervez az alábbi napokon és helyszíneken:

2017. május 27-én (szombaton):

Szentgotthárdon a Rába-folyótól nyugatra eső utcákban, így a Pável Á. ltp-en, Hunyadi, Május 1., Malom, Mátyás király, Móricz Zsigmond, Ady Endre, Baross Gábor, Jókai és a Gárdonyi G. utcákban, valamint Rábatótfalu, Rábafüzes, Jakabháza, Máriaújfalu, Farkasfa, Zsida és Zsidahegy városrészeken.

 

2017. június 10-én (szombaton):

Szentgotthárd Rába-folyótól keletre eső területe (Füzesi – József A. – Széchenyi – Bethlen G. – Rózsa F. – Táncsics M. – Mária – Petőfi S. - Kisfaludy S. – Kossuth L. – István király utcák által határolt terület valamennyi utcája) és Rábakethely városrészen.

 

 

Kérjük, hogy a fenti időpontban reggel 7 óráig a lakásban keletkezett, felhalmozott és feleslegesség vált tárgyakat szállítójárművel megközelíthető közterületre helyezzék ki.

 

Lomtalanítás során a méretüknél fogva gyűjtőedényekben nem elhelyezhető hulladékok gyűjtését szelektáltan végzik, külön tehergépkocsikkal a lomokat (pl.:bútor, berendezési tárgy, eszköz stb.), külön a gumiabroncsot 90 cm átmérőig.

 

Az elektronikai hulladékok (szétbontatlan televízió, rádió, mosógép, hűtőgép stb.) a közterületekre NEM HELYEZHETŐEK KI! Az elektronikai hulladékok elhelyezésére a hamarosan megnyíló hulladékudvarban nyílik majd lehtőség.

 

A lakosság figyelmét nyomatékosan felhívjuk, hogy elektronikai hulladék, építési anyag, törmelék, „lapátos áru” (homok, mészhidrát, cement, egyéb), nagyméretű gumiabroncs (pl. traktorgumi), faág, fanyesedék, veszélyes hulladék, autó és egyéb bontási műveletekből, ipari és kereskedelmi tevékenységből származó hulladékok, valamint a szabványos edényzetben is elhelyezhető hulladékok kirakását mellőzzék!

 

Bővebb információval a szolgáltató a 94/726–000-as telefonszámon áll rendelkezésükre.

 

Egyben felhívjuk a figyelmüket, hogy az idén sem szervezünk őszi lomtalanítási napot.

 

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Forrás: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal