Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Szentgotthárd lap
XIV. évfolyam 3. szám
Egyéb hírek

Regionális sajtóeseményen mutatták be a kis-, és középvállalkozókat segítő iroda munkáját

Regionális sajtóeseményen mutatták be a kis-, és középvállalkozókat segítő iroda munkáját
2020. július 29. szerda, 15:32

Július közepén  regionális sajtóesemény keretében mutatták be a szombathelyi Back Office+ Iroda munkáját, amely a térségi kis- és középvállalkozások munkáját is támogathatja. 

A Back Office+ Iroda próbahetének keretében megszervezett nyilvános sajtóeseményen az iroda interaktív keretek között mutatta be a kis-és középvállalkozások számára nyújtott széles körű és innovatív szolgáltatásait. A sajtóesemény alkalmával a résztvevők betekintést nyerhettek a co-working világába és kipróbálhatták az irodaház korszerű közösségi munkatereit az iroda szombathelyi, Lőportár u. 7/A szám alatti épületében. A sajtóesemény célja az volt, hogy szélesebb körben is megismertessék jövőbeli ügyfeleikkel az irodaház által nyújtott innovatív szolgáltatásokat. Az iroda a legkorszerűbb szolgáltatásokkal, üzleti megoldásokkal segíti a kezdő, kis-és középvállalkozásokat. Felkészült szakemberek, üzleti környezetben várják mindazon vállalkozások képviselőit, akik a hétköznapi feladatok sűrűjében megoldást keresnek az adminisztratív és az ügyviteli-pénzügyi ügyintézések lebonyolításában. Az iroda fő üzenete a kis és középvállalkozók számára egy mondatban is összefoglalható: „Építsd a vállalkozásod, a hátországot mi adjuk hozzá, hogy legyen időd megélni a sikereidet.” A mottó mindent elárul az innovatív iroda létrehozásának céljáról, hasznosságáról.

A Back Office+ csomagajánlataival lehetőség nyílik arra, hogy egy cég valóban csak azt a szolgáltatást vegye igénybe, amire ténylegesen szüksége van, óradíj alapú elszámolással. Az irodaház teret ad megbeszélések, tárgyalások, előadások, workshopok megtartására. A coworking, azaz közösségi terekben pedig szabadon végezhetik az irodába betérő vendégek a napi feladataikat. Így nem kell jelentős összegeket irodabérlésre fordítania a vállalkozásoknak. Az irodahelyiségek a kor elvárásainak megfelelőek, minden igényt kielégítő infrastruktúrával felszereltek. A Back Office+ iroda potenciális lehetőséget tartogathat a közösségi terekben végzett munka során rövid-és hosszútávú üzleti kapcsolatok kialakítására. Az irodaház kávézóval is rendelkezik. Rendezvények

alkalmával -igény esetén catering szolgáltatást is tudnak biztosítani. A Back Office+ Irodában elérhető szolgáltatásokat sorolva először a terekből adódó lehetőségeket érdemes számba venni. Az előbb említett coworking irodák mellett van lehetőség tárgyalóbérlésre. Workshop-helyszíneként, rendezvényteremként is érdemes gondolkodni a komplexum kínálatának igénybe vételénél, amiben, ahogy korábban is említettük, kávézó is található. A szolgáltatások közül meghatározó az adminisztrációs szolgáltatások kínálata.

A Back Office + Iroda titkársági és irodai feladatok ellátását, felhőtárhely-szolgáltatást, call center, székhelyszolgáltatást, vállalkozói csomagajánlatokat is kínál a szolgáltatásokat igénybe vevők számára. A Back Office + iroda pénzügyi-ügyviteli szolgáltatásokat szintén nyújthat a kis-, és középvállalkozók számára. Ezek között pénzügyi adminisztrációban, pénzügyi tervezés támogatásában és döntés előkészítésben, pályázatfigyelésben, pályázatírásban, ügyintézésben tudnak segíteni. A szolgáltatáskínálati palettán a webshopoffice is szerepel: webshop karbantartásban, ügyfélszolgálatban, pénzügyi adminisztrációban ugyancsak tudnak segíteni ügyfeleiknek.

A cégfejlesztés szintén ott szerepel a szolgáltatások közt. Cégdiagnosztika, tréningek, képzések, tervezés, tanácsadás, piackutatás segítheti az iroda részéről a cégek fejlesztési terveit.

A Back Office + iroda a digitális térben is otthonosan mozog és ajánlja szolgáltatásait: a digitális átállításban segítenek, online rendezvények szervezésében adnak támogatást, mobil konferenciatechnika-bérletet, háttérszolgáltatásokat, tárgyalóbiztosítást kínálnak.

Az irodát támogató Ginop 5.1.3.- 16 projekt célja a társadalmi célú vállalkozások dinamizálása és stabilizálása piacképes szolgáltatások és vállalkozások előállításának ösztönzése révén fenntartható üzleti modell alapján. Ennek a projektnek a keretében valósult meg a BackOffice+ iroda, amely jelenleg nyolc munkavállalót foglalkoztat. Kiválasztásukban fontos szempont volt, hogy támogassák az álláskeresők munkaerőpiacra való visszatérését. A július 15-én megtartott regionális sajtóeseményre a Back Office + iroda ügyfeleként az ÖkoTech Kft. is becsatlakozott Esztergomból online módon. Ügyvezetője, Krasznói Anna beszélt a Back Office+ irodával való együttműködés, szolgáltatásaik igénybevételének pozitív tapasztalatairól az érdeklődőknek. Együttműködési területeik az irodával a pénzügyi és adminisztratív napi munkafolyamatok átvállalását jelentik. Ezeket a Back Office + iroda munkatársai végzik el a Kft. számára. Együttműködésük jó példa arra, hogy az adminisztratív és pénzügyi folyamatok a távolból is hatékonyan és naprakészen működtethetők.

Forrás: Dél-Vasi Foglalkoztatási Paktum Iroda