Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Szentgotthárd lap
XIV. évfolyam 4. szám
Hírek

Épül a kosárlabdapálya

Épül a kosárlabdapálya
2024. április 08. hétfő, 14:09

Tavaly év végén az önkormányzat kérelmet nyújtott be a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségéhez annak érdekében, hogy Szentgotthárd részt vehessen a kosárlabda pályaépítési programban. A pályázat kedvező elbírálást nyert, ennek köszönhetően 2 darab fix, kosárlabda palánkkal és gyűrűvel ellátott, 30x22 m alapterületű szabadtéri kosárlabda pályát telepítenek a sporttelepen, közvetlenül a gördeszkapark és fittneszpark mellett.

Az együttműködés keretében a Szövetség vállalta, hogy a mobil kosárlabda pálya tárgyi eszköz szettjének (kültéri sportburkolat és fix telepítésű, kültéri palánk) kihelyezéséről saját költségén gondoskodik. A sportburkolat összekapcsolódó elemekből áll majd, magas teherbírású és polipropilén kopolimer rétegű lesz, vagyis a pálya átereszti majd a felületre kerülő összes vizet és száraz marad. A játékot és a mozgást nem akadályozó finom bordázata csökkenti a meg- illetve elcsúszási veszélyt, továbbá a pálya vízszintes irányban, minden ponton 1-2 cm-t képes lesz mozogni, ami – a leírások szerint - hasznos az ízületeknek és jelentősen csökkenti a balesetek, sérülések számát.

 

Az önkormányzat feladata, hogy az előírt műszaki feltételeknek megfelelő pályaalapot elkészítse, amely időközben – a SZET Szentgotthárdi Kft. kivitelezésében - meg is történt. A projekt az ütemezés szerint halad, vagyis, ha minden jól megy, a pályát pár hét múlva birtokba is veheti az érdeklődő közönség.

 

További információ:
dr. Gábor László
Tel: 94/553-021
E-mail: kisterseg@szentgotthard.hu

Forrás: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal
Eseménynaptár
2014. november
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Facebook
hirdetés
St. Gotthard Spa & Wellness Andante RestaurantHotel Lipa
hirdetés