Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Szerelmesek Fesztiválja
Szerelmesek Fesztiválja
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Kaland és Játék
Kaland és Játék
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Szentgotthárd lap
XI. évfolyam 6. szám
Hírek

FELHÍVÁS - SZÉLL KÁLMÁN ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATRA 2021.

FELHÍVÁS - SZÉLL KÁLMÁN ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATRA 2021.
2021. március 29. hétfő, 15:20

Szentgotthárd Város Önkormányzata helyi tanulmányi ösztöndíjat alapított a szentgotthárdi diákok támogatására.
Az ösztöndíj célja, hogy azon 11. és 12. évfolyamos középiskolai tanulók tanulmányait elismerje, akik kimagasló eredménnyel (minimum 4,5-es átlag) rendelkeznek a szentgotthárdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban, illetve a Vas Megyei Szakképzési Centrum III. Béla Technikumában, továbbá, akik a szentgotthárdi középiskolákban tanulmányi eredménytől függetlenül rendkívüli kimagasló eredményt értek el valamely tanulmányi-, művészeti-, vagy sport területen.

Az ösztöndíj lehetőséget nyújt továbbá azon államilag finanszírozott, első képzésben (alap-mester és osztatlan képzés) résztvevő, első diplomáját szerző, 26. életévét be nem töltött, nappali tagozatos, szentgotthárdi állandó lakcímmel rendelkező, magyarországi hallgatói jogviszonyban álló főiskolai / egyetemi hallgatók elismerésére is, akik számára Szentgotthárdhoz való kötődés a jövőben is fontos és tanulmányaik során szakmai, tudományos tevékenységükkel segíthetik a város fejlődését.

Támogatott pályázók: középiskolás korosztályból 4+1 fő, a felsőoktatásban tanulmányokat folytatók közül 3 fő.

Az ösztöndíj ideje: 10 hónap

Az ösztöndíj mértéke: a középiskolás pályázók számára 5.000,- Ft/hó, a felsőoktatásban tanulmányokat folytatók számára 10.000,- Ft/hó.

A Széll Kálmán ösztöndíjra pályázni kell, a pályázat benyújtásának határideje: 2021. augusztus 31. (témavázlat, pályázati adatlap mellékletekkel)
Az ösztöndíjra érdemesnek ítélt középiskolás tanulóknak a pályázatukban ismertetett vázlat alapján témadolgozatot kell készíteni, amelyet a pályázat évében december 31. időpontig kell leadni legalább 8, legfeljebb 25 oldalban.
Az érintett középiskolákban - az ott tanító tanárok közül - mentor segíti a pályázni kívánó tanulókat.
A felsőoktatásban tanulmányokat folytató ösztöndíjasoknak a pályázatukban bemutatott témavázlat alapján szintén dolgozatot kell készíteni legalább 12, legfeljebb 30 oldal terjedelemben, melynek beadási határideje szintén az adott év december 31. napja.

További információ: http://hivatal.szentgotthard.hu/hirdetmenyek/onkormanyzati-es-tersegi-eroforrasok-hirdetmenyei/szell-kalman-osztondij-palyazat/palyazati-kiiras.html.

Felvilágosítás: 553-021 v. 553-044-es telefonszámon vagy e-mailben a kisterseg@szentgotthard.hu vagy a sport@szentgotthard.hu címen.

 

Szerző: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal
Forrás: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal
Eseménynaptár
2014. november
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Facebook
hirdetés
Gotthard Therme Hotel & Conference****Andante RestaurantHotel LipaSt. Gotthard Spa & Wellness
hirdetés