Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Szentgotthárd lap
XIV. évfolyam 4. szám
Hírek

Felhívás Ukrajnából érkező menekültek segítésére

Felhívás Ukrajnából érkező menekültek segítésére
2022. március 11. péntek, 15:17

Szentgotthárd Város Önkormányzata a Szentgotthárdra érkező, ukrajnai háború elől menekülők fogadása érdekében menekülőket segítő bejelentő e-mail címet biztosít a titkarsag2@szentgotthard.hu címen. A címre bármikor küldhető bejelentés – a cím folyamatosan elérhető, nem függ a hivatali munkaidőtől.

Erre a címre jelzéseket várunk olyan szentgotthárdiaktól, akik maguk fogadtak be menekülteket vagy tudnak arról, hogy más valaki befogadta őket, vagy tudnak menekültekről, akik Szentgotthárdra érkeztek és segítség nélkül vannak. Várjuk a jelentkezést maguktól a menekültektől is.

A bejelentő e-mailben beazonosítható adatokra van szükségünk: A bejelentést tevő nevére és elérhetőségére, arra, hogy hol vannak a menekülteket ahol el tudjuk őket érni, hányan vannak, vannak-e velük gyermekek. Sokat segít, ha a menekültek nevét, esetleg elérhetőségét is meg tudják adni.

A célunk az, hogy a városba érkező menekültekről, illetve a tartózkodási helyükről (a szentgotthárdi címről ahol el tudjuk őket érni) értesüljünk. Akiről tudunk, annak segítséget nyújtunk: ha szükséges, akkor szálláshelyet segítünk találni, egészségügyi szakembert, védőnőt, családsegítő szakembert biztosítunk, igyekszünk élelmiszert, ruhát, takarót találni, intézményi ellátást, ha rászorulnak. Munkalehetőséghez próbáljuk segíteni őket Szentgotthárdon, ha dolgozni szeretnének. Más egyéb módon is segítünk, ha szükséges. Kérjük, hogy a menekülteket segítő e-mail címet titkarsag2@szentgotthard.hu adják tovább, osszák meg, népszerűsítsék.

Köszönjük mindenki együttműködését!

Forrás: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal
Eseménynaptár
2014. november
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Facebook
hirdetés
St. Gotthard Spa & Wellness Andante RestaurantHotel Lipa
hirdetés