Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Szentgotthárd lap
XIV. évfolyam 2. szám
Hírek

Idősek az idősekért díjat kapott Csörnyi Zoltánné

Idősek az idősekért díjat kapott Csörnyi Zoltánné
2021. október 27. szerda, 14:30

Szentgotthárd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az idei évben Csörnyi Zoltánné részére ítélte oda az Idősek az idősekért díjat több évtizedes, lelkiismeretes és elhivatott munkájának elismeréseként. A díj átadására ma délután, a képviselő-testületi ülés keretében került sor. 

Csörnyi Zoltánné 15 éven keresztül az egészégügyben dolgozott, majd 23 évig a Magyar Vöröskereszt Területi vezetőjeként tevékenykedett Szentgotthárdon és a működési területéhez tartozó kistérségben. Munkája mellett rendszeresen segítette a Nyugdíjas Egyesület programjait, kulturális rendezvényeik megvalósulását.
Egészségügyi, ismeretterjesztő kiselőadások és vérnyomás-ellenőrző szűrővizsgálatok szervezésével hozzájárult a tagok egészséges életmódjának fejlesztéséhez.
Nyugdíjazását követően 2008. és 2019. között a Szentgotthárdi Nyugdíjas Egyesület titkáraként segítette a város legnagyobb létszámú civil szervezetének működését. Kezdeményezésével alakultak meg az egyesület keretén belül a különböző szakmai csoportok: Szirének Trió, Teke klub, Rozmaring tánckör, „Arany kezek" Alkotócsoport és a Napraforgó Színjátszó Társulat, amelynek jelenleg is a vezetője. Nevéhez fűződnek színvonalas jelmezes farsangi és meghitt karácsonyváró rendezvények, valamint a nagyszülők és unokák juniálisának programjai. A Kodály-évforduló kapcsán 2017-ben a Békefi Antal Népdalkör tagjaként megszervezte Szentgotthárdon a Vas Megyei Nyugdíjas Kórusok XV. Jubileumi Találkozóját. 2018-ban jelent meg az 50 éves Szentgotthárdi Nyugdíjas Egyesület életét bemutató kiadvány „Kincseket rejtő közösség" címmel, melynek anyaggyűjtésében, írásában és szerkesztésében is kiemelkedő szerepet vállalt. Csörnyi Zoltanné jelenleg is aktív tagja az egyesületnek, kapcsolataival, tapasztalatával, személyes részvételével segíti az egyesület eredményes működését. Rendszeresen vesz részt különböző célú karitatív munkákban. Közéleti tevekénységével hozzájárul az idősek, a különböző civil szervezetek és a város közti együttműködés sikerességhez.

 

 

Forrás: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal
Eseménynaptár
2014. november
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Facebook
hirdetés
St. Gotthard Spa & Wellness Andante RestaurantHotel Lipa
hirdetés