Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Szentgotthárd lap
XIV. évfolyam 2. szám
Hírek

Szerelmesek Fesztiválja – nem csak szerelmeseknek, immár hetedszer

Szerelmesek Fesztiválja – nem csak szerelmeseknek, immár hetedszer
2022. július 06. szerda, 08:45

Június 28 és július 3. a között tartották a Szerelmesek Fesztiválját Szentgotthárdon. A 2015-ben indított programsorozat, az idén is kellemes nyári szórakozást kínált a Pannon Kapu Kulturális Egyesület szervezésében. Felnőttek, fiatalok és gyerekek is találhattak kedvükre való műsort.

Az idei fesztivál a Feleségek Felesége címmel bemutatott pódiumműsorral indult, mely Szendrey Júlia életét volt hivatott bemutatni.

Június 29-én Gerlóczy Zsigmond zongoraművész adott koncertet a Refektóriumban.

Június 30-án „Meseautó” – 30 éves az Opel Szentgotthárd címmel kiállítást nyitottak a Színházban, a gyár régi dolgozói közül is többen eljöttek.

Péntek este telt ház előtt, nagy sikerrel adta elő a PKKE színjátszóköre Maurice Maeterlinck: A vakok című drámáját.  Este a tervezett Trashpartihoz nem volt kegyes az időjárás, viharos szél és eső miatt ezt el kellett halasztani.

A szombati napot Varga Bence irodalomtanár nyitotta meg, „Gyermekek az irodalomban” című előadásával. Este Sose halok meg? címmel Koltai Róbert Jászai-díjas színművészt, a Halhatatlanok társulatának örökös tagját kérdezte Gaál Ildikó rendező. A könyvbemutató kabaréban elhangzottak régi sztorik és örökös slágerek is.

Este, a kellemes nyári időben, a Várkertben folytatódott a program: a Várkerti piknikmozi vetítésen nézhették meg a Ha eljön Joe Black című filmet. A szombat éjszaka a fiataloké volt: Dj Troll Retro discoja zárta a napot.

Vasárnap a legkisebbek vehették birtokba a Várkertet: az Aranykapu zenekar gyermekkoncertje mellett arcfestés és ugrálóvárak is várták őket.

Kora este Színházban Ádám és Éva címmel játszottak egy vígjátékot, a férfi- nő kapcsolatok jellemző problémáiról.

A 2022. évi Szerelmesek Fesztiváljának méltó zárókoncertjét a Bagossy Brothers Company zenekar adta. A Várkertben lévő szentgotthárdiak, látogatók, a zenekar és a szervezők szíve együtt dobbant meg, amikor meghallották, hogy „Olyan Ő…”

Forrás: Pannon Kapu Kulturális Egyesület
Eseménynaptár
2014. november
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Facebook
hirdetés
St. Gotthard Spa & Wellness Andante RestaurantHotel Lipa
hirdetés