Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Szentgotthárd lap
XIV. évfolyam 3. szám
Hírek

Ütemesen halad az Ipari Park fejlesztése

Ütemesen halad az Ipari Park fejlesztése
2019. május 20. hétfő, 12:51

A tervezett ütemtervnek megfelelően halad a város és a nemzetgazdaság szempontjából is kulcsfontosságú TOP támogatással megvalósuló infrastruktúra fejlesztési projekt a Szentgotthárdi Ipari Parkban.

A projekt első üteme tekintetében az eredményes közbeszerzési eljárást követően a kivitelezési munkák már javában zajlanak. A kivitelezést végző Utplan Kft. a Felső liget út mentén kiépülő egyesített kerékpárút és járda valamint autóbusz-öböl és forduló alépítményi munkálatait nagyrészt elvégezte. A fejlesztés a tervezetteknek megfelelően nyárra elkészül, szolgálva és javítva az itt tevékenykedő vállalkozások, cégek munkavállalóinak biztonságos munkába járási körülményeit
A projekt második üteme keretében az árapasztó vápán túl, a leendő M8 gyorsforgalmi út közvetlen szomszédságában kialakítandó új iparterület alap-infrastruktúra fejlesztésére (feltáró út, közművek, közvilágítás) irányuló kivitelezési munkák közbeszerzési eljárása – a tervezett kiírás Irányító Hatósági jóváhagyását követően – heteken belül kiírásra kerül. A közbeszerzést követően előreláthatóan a kivitelezési szerződés aláírására június hónapban sor kerülhet.
Mindkét fejlesztés jelentősen javítja a Szentgotthárd Tudományos és Technológia Park befektető és tőkevonzó képességét, tovább erősítve a foglakoztatási, elhelyezkedési lehetőségeket a város és a tágabb térség munkavállalói számára. A fejlesztések stratégia szempontból fontos elemét képezik a Nyugat-Pannon Járműipari és Mechatronikai Központon (Együttműködésen) belüli fejlesztéseknek, ezzel pozícionálva és erősítve Szentgotthárd városát az együttműködésben.
Forrás: Kocsis Zsolt projektmenedzser
Képek
Eseménynaptár
2014. november
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Facebook
hirdetés
St. Gotthard Spa & Wellness Andante RestaurantHotel Lipa
hirdetés