Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Szentgotthárd lap
XIV. évfolyam 6. szám

Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy belép a szentgotthard.hu portál valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

- A portálon található tartalom a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal, illetve az e-Device Informatika szellemi tulajdona.

- A portál tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a portál így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

- A portálról értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet, azzal a megkötéssel, hogy az eredeti információt nem módosíthatják és forrásként a szentgotthard.hu címet egyértelműen, jól láthatóan fel kell tüntetni.

- A portál pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Adatvédelem:

A Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Honlap – a továbbiakban Szolgáltató – elkötelezett minden egyén és szervezet – a továbbiakban Felhasználó – által megosztott személyes adat védelmében.

- A Szolgáltató személyes adatnak tekint minden olyan adatot, amit a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény annak nyilvánít.

- A Szolgáltató harmadik félnek nem adja tovább a Felhasználó regisztrált adatait.