Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Szerelmesek Fesztiválja
Szerelmesek Fesztiválja
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Kaland és Játék
Kaland és Játék
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Szentgotthárd lap
XI. évfolyam 6. szám
Kiemelt hírek

A Család- és Gyermekjóléti Központ köszönetnyilvánítása

A Család- és Gyermekjóléti Központ  köszönetnyilvánítása
2019. szeptember 02. hétfő, 13:08

A Család-és Gyermekjóléti Központ Szentgotthárd, 2019. 06.24.-06.28. között tartotta Nyári Napközbeni Gyermektáborát, amelyen 20 fő gyermek töltötte hasznosan szabadidejét. Szokásos nyári Gyermekfelügyeletünkre, 2019.07.22.-07.26. és 2019. 08.05.-08.09 között került sor, melyeken 14-16 fő vett részt. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik bármilyen formában támogatták azt, hogy a diákok a nyár folyamán hasznosan töltsék el szabadidejüket.

Köszönet a Gotthard Spa & Wellness-nek az ingyen élményfürdőzésért, az Őr-Nyék Hagyományőrző Egyesületnek a rendhagyó történelemóráért, a nagyszerű kirándulásért a Csodaszarvas Tájparkba, valamint az általuk szponzorált ebédért, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség Rendészeti munkabizottságának elnökének, és egyben a VMPSZ kommunikációs csoportja tagjának Méhes Attilának az érdekes polgárőr bemutatóért, Huszár Vandának a vidám sportvetélkedőért, Fábián Tamásnak a finom gyümölcsökért, a Szentgotthárdi Egészségfejlesztési Iroda támogatását mely által szigligeti kiránduláson vehettek részt a diákok, valamint a friss gyümölcsöket, s az általuk biztosított sportprogramot, a SZET Kft.-nek, hogy eltölthettünk egy napot az Alpokalja Kempingben, Kocsis Balázsnénak és csapatának a finom lángost, a Pável Ágoston Múzeumnak az érdekes tárlatvezetést, a Szigligeti Önkormányzatnak az ingyenes belépési lehetőséget a várba és a strandra, a Bognár Étteremnek és a Rodeo Pizzériának a vendéglátást.

 

Köszönet az önkéntes munkáért Fábián Fanninak, Kolok Rékának, Ringbauer Maximiliánnak, Vadász Lizának, Bedi Viktóriának, Németh Grétának, Zsöksz Reginának és Sisak Dorottyának.

Forrás: Család- és Gyermekjóléti Központ