Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Szerelmesek Fesztiválja
Szerelmesek Fesztiválja
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Kaland és Játék
Kaland és Játék
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Szentgotthárd lap
XI. évfolyam 6. szám
Kiemelt hírek

A Móra Könyvtár tájékoztatója

A Móra Könyvtár tájékoztatója
2020. május 01. péntek, 11:06

Május 13-tól ismét lehetőség nyílik a Móra Könyvtárban a kölcsönzésre. Az épületbe továbbra sem mehetnek be az Olvasók, a kapualjban tudják majd átvenni a névre szóló, előre megrendelt könyveket, folyóiratokat a könyvtárostól.

Kedves Olvasóink!

Május 13-ától korlátozottan lehetővé tesszük a könyvtári kölcsönzést. Az épületbe bemenni továbbra sem lesz lehetőség, a kapualjban várakozva lehet majd átvenni a névre szóló, előre megrendelt könyveket, folyóiratokat a könyvtárostól.

A tájékozódás lehetőségei:

A könyvtári honlapon (www.mfvk.hu) a Szikla katalógusban (ez távolról az interneten is elérhető) lehet szerző és cím alapján is könyveket keresni. Meghatározhatja a témát is konkrét kérés helyett: pl. kertészkedés, krimi stb. (CD és DVD kölcsönzésére nincs lehetőség!) A folyóiratokról a honlapon a folyóirat-ajánlóban tájékozódhat.

A kérés módjai: e-mailben vagy telefonon

2020. május 4-étől a következő e-mail címen küldhet kérést a könyvtárosnak: konyvtar@mfvk.hu. (Név, olvasójegyszám vagy születési év szerepeljen a kérésben. Az e-mail tárgyában tüntessék fel a részleg megnevezését: felnőtt részleg, gyerekkönyvtár, folyóirat-olvasó.)

2020. május 11-étől e-mailben és a következő telefonon: 94/380-113.

Kérjük, egyéb fórumon ne keressék a könyvtárosokat!

A kölcsönzés feltételei:

Egyszerre legfeljebb 10 könyvet, 10 folyóiratot lehet kölcsönözni 4 hétre. A kért könyveket, folyóiratokat papírtáskában adjuk át. A visszahozott könyveket, folyóiratokat szíveskedjenek nejlontáskában a kihelyezett kartondobozba tenni. Ezek a dokumentumok karanténba kerülnek. Olvasójegyre nincs szükség. A könyvtárosok a nevet és a határidőt a papírtáskán feltüntetik. A kölcsönzésről e-mailben vagy telefonon jelzik a kérés teljesítését és az átvétel napját a kollégák.

Kérjük, hogy maszkot, gumikesztyűt viseljen.

A kölcsönzés időpontjai:

hétköznap délelőtt 9.30-11.30-ig, délután 13.30 és 15.30 között

            a felnőtt részlegből hétfőn, szerdán és pénteken

            a gyermekrészlegből csütörtökön

            a folyóirat-olvasóból kedden

Életkortól függetlenül mind a délelőtti, mind a délutáni időpontban lehetőség lesz a könyvek, folyóiratok átvételére.

Késedelmi díjat nem számítunk fel. Személyes válogatásra, előjegyzésre, helyben használatra, helytörténeti kutatásra, nyomtatásra, fénymásolásra, könyvtárközi kölcsönzésre, új beiratkozásra egyelőre nincs lehetőség. A már beiratkozott olvasóknak meghosszabbodik a tagságuk az újranyitásig.

A kölcsönzés helye:

A felnőtt részleg bejárata előtt a kapualjban lehet várakozni, s a folyosón a könyvtárostól átvenni a névre szóló papírtáskákat. Ugyanebben az időben lehet visszahozni a korábban kikölcsönzött dokumentumokat a kihelyezett kartondobozba rakva.

Kérjük, tartsák be a kijelölt távolságot! Egyszerre csak 3 olvasó tartózkodhat a kapualjban és egy olvasó vehet át dokumentumot.

 

 

Forrás: Móra Ferenc Városi Könyvtár és Múzeum