Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Szerelmesek Fesztiválja
Szerelmesek Fesztiválja
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Kaland és Játék
Kaland és Játék
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Jooble - Álláslehetőségek a környéken
Szentgotthárd lap
XI. évfolyam 6. szám
Kiemelt hírek

Beszámoló az előző hónap sporteseményeiről

Beszámoló az előző hónap sporteseményeiről
2019. szeptember 18. szerda, 08:35

Beszámolunk az előző hónapban történt szentgotthárdi sporteseményekről. A havi hírekben tekéről, kézilabdáról és az új tanév kung fu edzéseiről olvashatnak az érdeklődők.

Magyar német tekeválogatott Szentgotthárdon

Szentgotthárdon edzettek a legjobb magyar és német utánpótlás válogatott tekések. Négy napot töltöttek az ifjú sportolók városunkba, amit az edzések mellett számos egyéb szórakoztató programmal színesítették az itt töltött napokat. A magyar csapatnak 4 szentgotthárdi játékos is tagja volt. A gyerekek visszajelzése alapján hasznos és szórakoztató napokat töltöttek városunkban a válogatott sportolók. A pénteki napot a St.Gotthard Spa & Wellnessben töltötték a gyerekek a csapatépítés jegyében. Szombati napon barátságos mérkőzést vívtak a fiúk és a lányok, amit a fiúknál a magyarok, a lányoknál a németek nyertek, de ezúttal az eredmény abszolút másodlagos volt.A vendégek elégedettek voltak a szentgotthárdi tekepályával, amit a több 600- as faeredmény is bizonyított. A három szentgotthárdi játékos közül Karba Bálint 600, Cserpnyák Martin 591 fával zárt - mindketten csapatpontot is szereztek -, Karba Noel 542 fát ért el, a lányoknál: László Kata 501 fát ütött.

Szerző: Thermalpark Szentgotthárd


X. Nyári Kézilabda Fesztivál - Budapest Kupa

Értékes tapasztalatokkal gazdagodtak csapataink a X. Nyári Kézilabda Fesztiválon - Budapest Kupán!
Két korosztályban pallérozódhattak csapataink a tornán, ezúttal az U15-ös és a serdülő csapatok kaptak lehetőséget. Jó erőmérőnek bizonyult a kupa, hiszen más régió csapataival mérkőzhettek meg a szentgotthárdi kézilabdás tanítványok. Az U15-ös mezőnyben az érem lehetősége is felcsillant, hiszen fiataljaink legyőzték a Ráckeve valamint a Máriaújfalui SE gárdáját is, azonban ezután két mérkőzést is a végjátékban, nagy csatában, de emelt fővel veszítettünk el budapesti egyesületekkel szemben. Összevetve fontos tapasztalatokat szerezhettek a srácok, amit a bajnokság végjátékában hasznosíthatnak ezután.
Serdülőink a csoportküzdelmek során egyedül a későbbi bajnok Ferencvárostól szenvedtek vereséget, emellett egy győzelemmel és egy döntetlennel (ami a torna egyik legizgalmasabb és legszínvonalasabb mérkőzését hozta) rosszabb gólkülönbség miatt az alsóházi küzdelmekre kényszerültek. Az alsóházban már nem találtak legyőzőre a srácok, magabiztosan verték meg a Hort SE és a Szigetszentmiklós gárdáját is.
A kupa elérte a célját, színvonalas és izgalmas meccsekkel készülhettek csapataink a bajnokságra, illetve a pályán kívül is értékes időt tölthettek együtt játékosaink.

Szerző: Szentgotthárd VSE


Kung Fu edzések

Szeptembertől ismét folytatódnak a kung fu edzések Szentgotthárdon. Az edzések minden hétfőn és pénteken vannak 18.00-tól az Arany iskola tornatermében. A Wing Tsun Kung Fu egyesület edzője Takács Zoltán várja a gyerekek és felnőttek jelentkezését, akik szívesen megismerkednének a sportággal. További információ: 0620/ 376 7980

Szerző: Wing Tsun Kung Fu

 

Szerző: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal
Képek