Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Szentgotthárd lap
XIV. évfolyam 5. szám
Kiemelt hírek

Regionális vállalkozói fórum

Regionális vállalkozói fórum
2023. november 08. szerda, 14:37

A Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara - a megyei járások városi önkormányzatainak közreműködésével - 2023. szeptember 19-én indította útjára rendhagyó „Regionális vállalkozói fórumának” sorozatát, melyre ezúton invitáljuk meg Önt. A hét helyszínen megrendezésre kerülő, a megye gazdasági szereplőit megszólító rendezvény célja az érintett járások üzleti környezetének feltérképezése, a helyi vállalkozások működését befolyásoló kihívások áttekintése, valamint a kamara által kínált szolgáltatások bemutatása.

Azzal a szándékkal, hogy a tapasztalatok és javaslatok megosztásával a Kamara hozzájárulhasson a helyi vállalkozások versenyképességéhez és erősíthesse érdekeik érvényesítését.

 

Az interaktív párbeszédre épülő fórumok keretében - az üzleti tevékenységre vonatkozó ajánlások és pozitív példák bemutatása mellett - részletekbe menően vizsgáljuk meg a helyi gazdasági szereplők működését leginkább befolyásoló szempontokat is. Mindezt - a mobiltelefon alkalmazását igénylő technológiának köszönhetően - rapid gyorsasággal és anonim módon, annak érdekében, hogy a vállalkozók őszintén, fenntartások nélkül fejezhessék ki véleményüket a tevékenységükkel kapcsolatos kérdésekről.

 

A Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara álláspontja, hogy a régiós, de a hazai gazdaság jövőjét illetően is nyílt, konstruktív párbeszédre van szükség a vállalkozások nehézségeinek feltárásához és ezek hatékony kezeléséhez, különösen a jelenlegi, nehéz gazdasági helyzetben.

Ezért bíztatjuk a fórumokon résztvevő vállalkozókat, hogy tapasztalataikat, ajánlásaikat, de akár a Kamara tevékenységét érintő észrevételeiket is tolmácsolják irányunkba, ezzel is segítve köztestületi feladataink ellátását és a gazdaság élénkítését célzó törekvéseink megvalósítását.

 

A Kamara ezúton is köszönetet mond a megye városi önkormányzatainak és polgármestereinek a rendezvénysorozat megvalósítását támogató hozzáállásukért és aktív részvételükért.

 

Az Ön „Regionális vállalkozói fórumának” időpontja és helyszíne:

2023. november 14. (kedd) 17.00 óra

Szentgotthárd, Polgármesteri Hivatal (Széll Kálmán tér 11.)

Forrás: Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara