Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Szentgotthárd lap
XIV. évfolyam 6. szám
Kiemelt hírek

Szentgotthárd Közszolgálatáért Díjat kapott Tófeji Zsolt

Szentgotthárd Közszolgálatáért Díjat kapott Tófeji Zsolt
2024. július 02. kedd, 18:47

A köztisztviselők napja alkalmából vehette át a „Szentgotthárd Közszolgálatáért Díjat” Tófeji Zsolt, a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal vagyongazdálkodási ügyintézője Huszár Gábor polgármestertől.

Tófeji Zsolt tősgyökeres szentgotthárdi, aki a szakközépiskola elvégzése óta a közszférában dolgozik Szentgotthárdon. 1995-től az Arany János Általános Iskolában pedagógiai asszisztenseként dolgozott, az oktatás-technikusi és a rendszergazdai feladatokat is ellátta. Közben folyamatosan képezte magát, 2005-ben diplomát szerzett a Berzsenyi Dániel Főiskolán közgazdász-gazdálkodási szakirányon. Ugyanezen évtől a Polgármesteri Hivatal vagyongazdálkodási ügyintézője lett.

Feladata az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanok kezelése. Munkájának egyik fontos része az önkormányzati lakásgazdálkodás, amely a több mint kettőszáz önkormányzati lakásra tekintettel önmagában is jelentős terület. A lakásgazdálkodás a hivatalba történő belépése óta jelentősen megváltozott. Az egyik kidolgozója és fejlesztője a jelenleg is működő rendszernek. Nagyon jól ismeri mind a lakásokat, mind a bennük lakókat – nagyon jól szót ért mindenkivel.

Az üzlethelyiségek, egyéb nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadása, a közterülethasználati ügyek szintén hozzá tartoznak – nagyon jól kezeli e területeket is, jó kapcsolatot alakított ki a többnyire vállalkozó bérlőkkel. Rendezi az első lakáshoz jutók támogatási ügyeit, kézben tartja az önkormányzati vagyonnal, különösen az ingatlanvagyonnal kapcsolatos összes további feladatot.

Hónapról hónapra ő készíti darabszámra a legtöbb testületi előterjesztést. Jól ismeri a vonatkozó jogszabályokat, figyelemmel kíséri azok változásait is. Jól kezeli a „Városmester” nevű informatikai rendszert, vezeti a vagyonkatasztert.

Legalább ennyire fontos a hivatalon belül, a közösségért végzett munkája. Szervezi a hivatali rendezvényeket, kirándulásokat, közösséget erősítő alkalmakat. Az évek során nagy rutint szerzett ezekben is.

Fáradhatatlan, lelkes és a többieket is lelkesíteni tudó, sokszor a többiekért is kiálló, jó kedvű, kiegyensúlyozott kolléga. Mára meghatározó köztisztviselője a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatalnak.

Forrás: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal