Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Szentgotthárd lap
XIV. évfolyam 2. szám
Kiemelt hírek

SZÍNHÁZAT MINDENKINEK!

SZÍNHÁZAT MINDENKINEK!
2023. november 29. szerda, 08:48

A szombathelyi Weöres Sándor Színház az alapítása óta eltelt tizenhat évben számos nagyszerű előadást mutatott be, sokaknak szerzett emlékezetes pillanatokat. A színház rövid idő alatt a magyar teátrumi élet meghatározó szereplőjévé vált, díjak sokaságát nyerte el, Vas vármegye méltán lehet büszke az állandó kőszínházára.

Kiss Mari, Jászai Mari-díjas színművész, a Weöres Sándor Színház örökös tagja ötlete nyomán mások mellett Dr. Nemény András és Huszár Gábor polgármester karitatív céllal színházbérleteket vásároltak a színházban, a bérleteket pedig felajánlották: intézményekhez, civil szervezetekhez, rászoruló magánszemélyekhez juttatták el.
A mozgalomhoz bárki csatlakozhat, aki – egy vagy több színházbérlet megvásárlásával – színházi élményekhez juttatna másokat és ezzel támogatná a színház működését is. A karitatív célból megvásárolt bérletek tetszés szerint felajánlhatóak bárkinek, de ajándékként is adhatók családtagoknak, barátoknak, munkatársaknak.
Az ajándék szabadbérlet öt előadást tartalmaz, és egész évadra szól. December 20-ig vásárolható meg. Tetszés szerinti időpontban beváltható a havi műsorból választott saját előadásokra. Ára 17.000 forint, közvetlenül a Weöres Sándor Színház Közönségszolgálati- és Jegypénztárában vásárolható meg. Kapcsolat:
-       Jegyiroda: Szombathely, Király u. 11.
-       tel.: +36 94 318 738
-       e-mail: jegy@wssz.hu

Forrás: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal