Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Szentgotthárd lap
XIV. évfolyam 5. szám
Kiemelt hírek

Tájékoztatás járdafelújításról

Tájékoztatás járdafelújításról
2024. április 26. péntek, 17:21

Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal értesíti a T. Lakosságot, hogy Szentgotthárd Város Önkormányzata megbízásából a VÍZÉPTEK BT. a Szentgotthárd, Táncsics és Kisfaludy utcák járdafelújítását végzi.

A beruházás főbb műszaki paraméterei a Táncsics utcában: új járda burkolatalap építése a meglévő pályaszerkezet bontásával, ledarálásával és járdaalapként történő újra bedolgozásával, betonfolyóka építése, csapadékcsatorna építése és tetőlefolyók bekötése, kerti szegély építése, új aszfaltburkolat építése.

 

A beruházás főbb műszaki paraméterei a Kisfaludy utcában: új járda burkolatalap építése a meglévő pályaszerkezet bontásával, ledarálásával és járdaalapként történő újra bedolgozásával, kerti szegély építése, új aszfaltburkolat építése.

 

2024. április 16-án megtörtént a munkaterület átadása a kivitelező részére. A konkrét munkakezdésre az időjárás függvényében kerülhet sor, tervezetten 2024. május első hetében, június végi befejezéssel.

 

A munkálatok ideje alatt részleges, valamint az aszfaltozási munkálatok ideje alatt teljes forgalomkorlátozásokra lehet számítani.

 

A járdafelújítás csak a meglévő járda vonalában valósul meg, az érintett ingatlanok kocsibejárói nem kerülnek felújításra, azokhoz a kiépítésre kerülő burkolat a beruházás keretében illesztésre kerül.

Amennyiben az érintett ingatlantulajdonos aszfaltburkolatú kocsibejárót szeretne kiépíttetni - a megújuló új Táncsics és Kisfaludy utcai járdától az úttestig terjedő szakaszon - azt csak saját költségén teheti meg.

 

Kérjük az érintett utcák lakóit, hogy a zökkenőmentes munkavégzés érdekében az esetleges nagytömegű szállításaikat a kivitelezővel előre egyeztetni szíveskedjenek, illetve gépjárműveikkel a munkavégzések ideje alatt ne parkoljanak az utcában.

 

További információk az alábbi személyektől kérhető:

- Bugovics János – Vízéptek Bt. – kivitelező képviseletében Tel.: 30/956-5774;

- Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal: Doncsecz András városüzemeltetési vezető Tel.: 94/553-030, e-mail: andras@szentgotthard.hu, Törő Eszter műszaki ügyintéző Tel.: 94/553-022, e-mail: toro.eszter@szentgotthard.hu

 

A felújítás időtartama alatt kérjük megértő türelmüket!

Forrás: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal